Seksi takaapäin mitä nainen haluaa sängyssä

seksi takaapäin mitä nainen haluaa sängyssä

partneri. Kaikki eivät uskalla kertoa fantasiastaan, sillä he pelkävät tulevansa värinymmärretyiksi. Yksinkertaiset mutta herkulliset reseptit toimivat. Kannattaa myös kokeilla seksilelujen shoppaamista yhdessä. Naisia kiihottaa kosketella itseän kiusoittelevasti samalla, kun mies katselee lumoutuneena. Tässä fantasiassa naisia kiehtoo tunne tilanteen hallinnasta ja omasta vetovoimastaan.

Videos

Seksi dupeczka z wyruchana hardkorowo. seksi takaapäin mitä nainen haluaa sängyssä Elämä ja tyyli, miestenlehti Mens Health listaa 12 vinkkiä, joiden tarkoituksena on auttaa miestä miellyttämän naista sängyssä. Näin tiedät, mitä hän haluaa. Jo se, että mies kantaa sinut makuuhuoneeseen, saa sinut tuntemaan, että hän tekee mitä tahansa vuoksesi. Ruoan ei tarvitse olla mitän ihmeellistä, ja raskas viiden ruokalajin mättö voi pilata seksiaikeet. Ajatus naisten välisestä seksistä on yksi miesten lempifantasioista, ja pelkkä ajatus sinusta toisen naisen kanssa saa hänet villiksi. Tuhman idean voi esitellä naiselle epäsuorasti, esimerkiksi näyttämällä hänelle kohtauksen elokuvasta ja käyttämällä sitä alkuna keskustelulle. Voit pyytä naista suutelemaan korvanlehteäsi sillä voimalla, josta hän pitä suuseksissä. Myös miehet haaveilevat kimppakivasta, mutta harva pari haluaa ryhtyä tuumasta toimeen. Lue myös: 12 seksikokemusta, jotka naisen tulisi kokea ennen aloilleen asettumista. Kerro kumppanillesi tuhma tarina, jossa kuvailet, mitä miehet tekisivät sinulle, tai anna hänen keksiä, miten miehet voisivat tyydyttä sinut.

Kommentit (1)

  1. seksi takaapäin mitä nainen haluaa sängyssä sanoo:

    Mutta mitä nainen sitten haluaa. Tuhmien puhuminen voi nimittäin ajatuksena. Omiin korviin härskit lausahdukset kuulostavat.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *